Bel me terug

Laat hieronder uw gegevens achter. Terugbellen doen wij op werkdagen tussen 16:00 en 19:00 uur.


allesover_angst volgen op Twitter

Vliegangst

Vliegangst overwinnen? Kies voor een behandeling bij Instituut Angstoverwinning

Angst behandelaar en life coach Stephan Dresselhuys heeft veel ervaring als het gaat om vliegangst. Zo heeft hij al vele mensen geholpen om hun vliegangst te overwinnen. Vliegangst is dan ook goed te overwinnen. Mensen die last hebben van vliegangst hebben vaak angst voor gesloten ruimtes (claustrofobie) en angst om controle te verliezen. Voorafgaand aan het vliegen wordt de spanning al behoorlijk opgebouwd en als het vliegtuig echt opstijgt begint de ellende. Vakantie, reizen voor u werk, familie in het buitenland? Helaas zegt u waarschijnlijk NEE door u vliegangst.

Ga JA zeggen. Instituut Angstoverwinning begrijpt uw angst en biedt daarom een korte, effectieve behandeling om uw vliegangst te overwinnen. Velen gingen u voor en hebben hun vliegangst overwonnen!

Vliegangst overwinnen vereist een moedige stap maar geeft uiteindelijk veel vrijheid, rust en zelfvertrouwen waar u de rest van uw leven van kan profiteren. 
Door onze werkwijze zult u gaan ervaren dat het overwinnen van vliegangst eerder een uitdaging dan een opgave voor u zal zijn.

Instituut Angstoverwinning biedt:

  • Kort lopend traject
  • Direct starten
  • Effectieve behandeling die uitgaat van uw persoonlijke angstprofiel
  • Tussen de sessies ondersteuning doormiddel van e-coaching
  • Aandacht voor lichamelijke ontspanning
  • Op de website toegang tot beveiligde pagina waar behandelplan, progressie en opdrachten overzichtelijk worden weergegeven.

Zet de eerste stap naar het overwinnen van uw vliegangst en meld je aan.

Andere specialisaties