Bel me terug

Laat hieronder uw gegevens achter. Terugbellen doen wij op werkdagen tussen 16:00 en 19:00 uur.


allesover_angst volgen op Twitter

Tarieven en vergoeding Instituut Angstoverwinning 2019

Vergoeding:
Particulieren kunnen op verscheidene manieren hun kosten bij Instituut Angtoverwinning vergoed krijgen.

  • Via de werkgever: Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachingstraject. Bovendien wordt een coachingstraject als veel effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.
  • Via ziektekostenverzekering: Het wordt steeds lastiger om een angstbehandeling via uw zorgverzekering vergoed te krijgen. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden. Uw moet altijd rekening houden met het verplicht eigen risico.
  • Via de belasting: Wanneer je als particulier de kosten voor een behandeling zelf betaald, kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor een behandeling zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.
  • Via UWV: Als u een uitkering ontvangt, dan kunt u bij de uitkeringsinstantie(UWV) informeren na de beschikbare middelen ten behoeve van uw herstel en reintegratie. U kunt met uw UWV een indivuele reintegratieovereenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan u beschikbaar waarmee u een behandeling geheel gedeeltelijk kunt betalen.

 

Richttarieven

Prijzen zijn incl. BTW

Particulier

  • Sessie:    € 100,- per uur/ € 150 per anderhalf uur
  • Training:  € 200,- per twee uur.

Vaststelling van het tarief vindt plaats in onderling overleg.

Voor bedrijven of (gemeentlijke) instanties wordt de aanvraag persoonlijk besproken en uitgebracht in een offerte.

Indien verhinderd dient een sessie 48uur van te voren te worden afgemeld. Instituut Angstoverwinning brengt de kosten voor deze gemiste sessie in rekening wanneer de cliënt niet tijdig heeft afgemeld, ongeacht de reden voor afmelding.

 

Contact

KVK nummer: 62936875