Bel me terug

Laat hieronder uw gegevens achter. Terugbellen doen wij op werkdagen tussen 16:00 en 19:00 uur.


allesover_angst volgen op Twitter

Bloosangst

U bent niet de enige die bloost. Onderzoek wijst uit dat tien procent van de mensen tussen de 16 en 55 last heeft van bloosangst. Bloosangst is een vorm van een sociale fobie. Blozen gebeurt vaak wanneer iemand in de belangstelling staan of wanneer de aandacht op iemand is gericht. Een enkele keer blozen is iets ‘gewoons’ maar er is een groep mensen die gewoon niet kunnen stoppen met blozen. Mensen die zelf blozen, zien het vaak als een zwakte en schamen zich ervoor. Onzekerheid en een negatief zelfbeeld zijn vaak de grondslag voor blozen. Bloosangst kan zo erg zijn dat het leven erdoor beheerst wordt. Maar het leven hoeft geen worsteling te zijn.

Uw bloosangst overwinnen vereist een moedige stap in uw leven maar geeft uiteindelijk veel vrijheid en zelfvertrouwen waar u de rest van uw leven van kan profiteren. 
Door onze werkwijze zult u gaan ervaren dat het overwinnen van bloosangst eerder een uitdaging dan een opgave voor u zal zijn.

Velen gingen u voor en hebben hun bloosangst overwonnen!
Kies voor een behandeling bij instituut Angstoverwinning.

Instituut Angstoverwinning biedt:

  • Kort lopend traject
  • Direct starten
  • Effectieve behandeling die uitgaat van uw persoonlijke angstprofiel
  • Tussen de sessies ondersteuning doormiddel van e-coaching
  • Praktijksituatie
  • Op de website toegang tot beveiligde pagina waar behandelplan, progressie en opdrachten overzichtelijk worden weergegeven.

Zet de eerste stap naar het overwinnen van bloosangst en meld je aan.

 

Andere specialiteiten:

Tips tegen angst